Връзки

Home »  Връзки

Egger www.egger.com
Egger е семейна фирма, която е основана през 1961 г. със седалище в Санкт Йохан в Тирол (Австрия). Egger притежава 16 завода в седем европейски държави.

Newman www.newman-group.bg
Материалите, които се предлагат на производителите на мебели са   Сурови плочи от дървесни частици (ПДЧ), Ламинирани плочи от дървесни частици (ЛПДЧ), Кухненски плотове и гръбчета, Плочи от ориентирани частици ( OSB), МДФ (MDF) – натурален, грундиран, фурнирован, ХДФ (HDF) – натурален, грундиран, ХПЛ (HPL),  Кантове за ЛПДЧ, за кухненски плотове, от фурнир

Kronospan www.ploskosti-mebeli.g-m.bg

Salex www.salex.bg
Салекс се стреми да предложи на своите клиенти цялата гама продукти, необходими за производство на мебели: ламинирани и фурнировани плоскости, ABS и меламинови кантове, работни плотове и пълна гама аксесоари към тях,  цветен MDF, мебелен обков и механизми на водещи европейски фирми.

“Роси” ЕООД  www.rosi.bg
“Роси” ЕООД е създадена през април 2001г., с основен предмет на дейност търговия на материали и машини за производство на мебели. Тя е изключителен представител на водещи фирми в тази област от Турция, Италия, Гърция, Германия и Китай. Предлаганите от фирмата стоки се отличават с разумно съотношение между качество и цена.

Тека www.teka-bg.com
Предлага уреди за бита, професионално оборудване, кухненски мивки, смесители за кухня и баня.

Leks Group www.eurolux.bg
Международна компания с тясна специализация във вноса и реализацията на кухненски уреди за вграждане.

Ariston www.hotpoint.bg

Blum www.blum.com
Производители на мебелен обков, Blum предлага продукти с обмислена функционалност, разпознаваем дизайн и дълъг експлоатационен живот.

Матраци Paradise www.matraciparadise.com
Матраци “Paradise” са произведени от висококачествени и екологично чисти материали, които гарантират спокоен и здравословен сън.