Въпроси

Home »  Въпроси

1. С какви материали и цветове работите?
Работим с ПДЧ, МДФ, естествен фурнир, алуминий, стъкло и др. Използваме плоскости от водещи сертифицирани европейски производители, разполагаме с богат набор цветове. При поръчка е желателно клиентът да разгледа мострите и в оригиналния им вид.

2. Какви са цените на изработваните от вас мебели?
Цената варира в зависимост от размерите и материалите. Цената на монтажа и транспорта на изпълняваните от нас мебели е включен в стойността на поръчаната мебел. Цената на една наша мебел е по-висока в сравнение с подобна по размер, предлагана в големите вериги магазини. Причината е в различните по качество и разнообразие материали и различния начин на производство – по индивидуална поръчка, а не серийно.

3. Какви са сроковете за изработка и монтаж?
Общият срок за проектиране, изработване, транспорт и монтаж на мебелите е един календарен месец.

4. Какви най-общи препоръки имате при избора на мебели?
При избора на материал –на първо място е необходимо да помислите за предназначението на мебелите и условията, при които ще се използват. Например при по-влажни условия препоръчваме да се спрете на МДФ като материал, тъй като има по-добри механични показатели, позволява декоративна работа, обработва се идеално, но е по-скъп. Най-широко използваният материал за производство на мебели е ПДЧ.

5.  Гаранционният срок на мебелите ни е 36 месеца и започва да тече от датата на монтажа на мебелите.